Va oferim servicii de calitate cu personal calificat pentru asociatii de proprietari, cladiri de birouri, camine, scoli si universitati, cabinete medicale, cu un program de 5-6 zile/saptamana, minim 4 ore/zi la preturi avantajoase in care sunt incluse materialele si consumabilele necesare executarii serviciului (in functie de locatie solutii gresie/mozaic, aspiratoare praf, solutie curatat lemn, maturi, lavete praf).
Programul poate fi adaptat nevoilor beneficiarilor in intervalul 06:00 - 20:00.

Punem la dispozitia clientilor, contra cost, orice materiale solicitate (saci pentru cosuri de birou, saci pentru europubele, pastile pisoar, sapun lichid, hartie prosop, hartie igienica, odorizanti camere, perie WC, inlocuit europubele etc.).
Pentru cabinete medicale (policlinici sau spitale) suplimentar asiguram, contra cost, cloramina si solutiile de curatenie si dezinfectie omologate de Ministerul Sanatatii.

Ne puteti vizita pe pagina web www.imgadgrup.wgz.ro/ sau pe facebook la adresa https://www.facebook.com/pages/IMGAD-GRUP-SRL-D/276557555875118.
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

Lasati-ne pe noi sa asiguram curatenia dvs.
Acest e-mail a fost transmis de Societatea IMGAD GRUP SRL-D, societate cu raspundere limitata inregistrata in Bucuresti,Romania, cod unic de inregistrare 33428004. Sediu social: Cal. Vacaresti, nr. 242, bl.72B, sc. A, et. 1, ap. 4, sector 4, Bucuresti, Romania
Mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de a refuza pe viitor receptionarea acestor mesaje. Apreciem si intelegem intimitatea dumneavoatra si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoatra. Daca doriti sa nu mai fiti contactat de noi pe viitor va rugam sa dati un reply acestui email cu subiectul DEZABONARE. Va multumim!
Jo 27 nov 2014 10:02:45 +0200
IMGAD GRUP S.R.L.-D
Actualizat la data: 16.08.2018
Toate drepturile: IMGAD GRUP ©
Servicii oferite gratuit de WEBGARDEN
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one