Meniu

IMGAD GRUP ofera pachete complete de servicii curatenie si menaj pentru persoane juridice si persoane fizice, pe baza de contract sau comanda ferma. Punem la dispozitia clientilor nostrii personal angajat cu contract de munca, verificat si calificat. Toate preturile noastre contin cheltuielile cu materialele si consumabilele necesare desfasurarii activitatii.
Deoarece fiecare locatie are specificul ei nu putem defini un tarif unic chiar daca e vorba de o scara de bloc, un birou notarial, un hotel sau un camin studentesc. Pentru aceasta va recomandam sa accesati sectiunea "Servicii si Tarife" si sa ne contactati in vederea obtinerii unui pret final, adaptat nevoilor si cerintelor dumneavoastra.
Oferim servicii complete cu program de la 4 ore/zi, 5 zile/saptamana pana la 8/12/24 ore/zi, 7 zile/saptamana, in functie de nevoile clientilor sau punem la dispozitie personal de curatenie fara materiale si consumabile cu un tarif final de doar 15,50 lei/ora.

Deoarece suntem o firma care ne respectam clientii, prezentam in sectiunea Transparenta preturilor un exemplu de calcul al unui tarif pentru o luna de prestatie.
Din experienta, un pret mic care nu acopera nivelul salariului unui angajat, serviciul oferit nu va fi la nivelul asteptarilor clientilor. Noi va oferim un pret real care va asigura de investitia care o faceti pentru confortul dvs.!
Prin noi scapati de orice neplaceri cu personalul auxiliar, de taxele si impozitele la stat, de cheltuielile cu materiale si consumabile si va orientati catre bunul mers al afacerii dumneavoastra.
Cum va garantam 100% satisfactia?

IMGAD GRUP va ofera personal de curatenie atent selectionat si verificat, angajat cu contract de munca ceea ce face ca toti clientii sa fie 100% satisfacuti de serviciile oferite. La noi nu vor exista scuze de tipul "Nu putem interveni astazi ca avem foarte multe solicitari." sau "Va contactam noi cand incheiem din comenzile primite deja." care in realitate se transpun in lipsa personalului care nu vrea sa mai vina la munca din cauza multor probleme atrase de lipsa contractului de munca.
Noi suntem dispusi sa va aducem personalul de care aveti nevoie si care sa se ridice la standardele solicitate de dumneavoastra, astfel garantam ca nu avem si nu vom avea clienti nemultumiti.
Aveti un birou, o cladire de birouri, un sediu social de firma, un hotel, un camin, un depozit en-gros, o scoala sau o universitate privata, un spital sau o policlinica, o scara de bloc?

Spuneti-ne ce buget sunteti dispusi sa alocati lunar serviciilor de curatenie si noi ne adaptam cererilor dumneavoastra! 
Ati ajuns unde trebuie sa scapati de toate grijile si problemele administrative si de logistica, noi va oferim confortul de care aveti nevoie.
La toate preturile noastre castigati 19% TVA-ul.


De la 01 ianuarie 2018 se modifica salariul minim pe economie si creste de la 1.450 la 1.900 lei/luna brut pentru un salariat cu contract de munca cu program normal.
Pentru a vedea estimarile noilor tarife, accesati aici.
Actualizat la data: 16.08.2018
Toate drepturile: IMGAD GRUP ©
Servicii oferite gratuit de WEBGARDEN
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one